Fysiotherapie

Fysiotherapie Yn ’t Doarp:

Fysiotherapie Yn ’t Doarp is zoals de naam al zegt een groep praktijken die er voor het dorp en haar bewoners wil zijn, van jong tot oud, voor individuele begeleiding maar ook voor groepsbegeleiding of preventie in het lokale bedrijfsleven. Op de Yn’t doarp locaties in Augustinusga, Eastermar en Kootstertille kunt u terecht voor fitness.

Voor verdere informatie zie onderstaande link:

http://www.fysiotherapieyntdoarp.nl/

 

Fysio de Tille:

Bij Fysio de Tille kunt u terecht met klachten aan het bewegingsapparaat. De aanleiding van deze klachten kan zeer divers zijn:overbelasting, ongeval, ziekte, stress, sportblessures etc. Het is tegenwoordig een hele kunst om je lichaam in balans te houden: we stellen hoge eisen aan onszelf, en het moet ook altijd heel snel. Dan kan het best lastig zijn, als uw lichaam protesteert aandacht aan het leren omgaan met uw klachten. Fysio de Tille biedt diverse vormen van hulp, zoals oefentherapie, massage, ontspanningstechnieken, fysiotechniek (apparatuur) etc.

Voor verdere informatie zie onderstaande link:

http://www.fysiodetille.nl/

 

Skrep kinderfysio:

Bij SKREP Kinderfysio helpen we kinderen die problemen hebben met motoriek en beweging om ze beter te laten functioneren. De praktijk bestaat uit een enthousiast en dynamisch team van (kinder)fysiotherapeuten dat zijn deskundigheid en inventiviteit graag inzet voor het kind. Skrep Kinderfysio werkt samen met verschillende fysiotherapiepraktijken in Tytjerksteradiel, Achtkarspelen, Leeuwarden, Kollumerland en Dantumadeel om kinderfysiotherapie zo toegankelijk mogelijk te maken.

Voor verdere informatie zie onderstaande link:

https://skrepkinderfysio.nl/